26 Ekim 2014 Pazar

Bilinçaltı kontrol etmek istermisiniz

mevcut başlık: --bilinçaltı kontrol etmek ister misiniz--
twitter soru-cevap: #korzaykocak & @korzaykocak

!!yepyeni ek başlık: astral seyahat deneyimi yaşamak ister misiniz (video)
yeni ek başlık: bilinçaltı ve olasılık ile kolay para kazanmak
ek başlık: hipnoz ile kızları kontrol etmek ister misiniz
edit7: zihin manipulasyonu ile ilgili kısa bir video. video da zihin okuma yok, yönlendirme var. kafanız karışmasın. formul üzerine kurulu http://inci.ca/utao17mmdj 
edit8: hipnoz olmak ister misiniz?: http://inci.ca/ut9zyayg89 
edit9: http://www.youtube.com/watch?v=8ql0nhgteks yeni

hangimiz istemez değil mi? sizlere burda bilinçaltına nasıl hükmedeceğinizi anlatıcam.
-size, boş beyaz bir kağıtla nasıl ödeme yapacağınızı
-nasıl hipnoz edeceğinizi
-bir kaç cümle ve bakış ile kızları etkileme yolunu (bunu çoğunuz biliyor eminim. sorun yaşamıycaz)
-kolay para kazanmanın yolunu
-insanlara istediğinizi yaptırmanın nasıl olcağını

ve daha bir çok mental , hipnotik yöntemler anlatıcam... 
bu başlıkta..

takipde kalın, uplayın, reserve alın.

not: sazan.avi değil. 1.nesil bir yazar olarak böyle sazan.avi yapmam. rahat olun.

edit1: evet beyler reserveler alındı yavaş yavaş. şimdi bir giriş yapalım.

insan beyni kelimelerle düşünür. düşünceleriyle duygulanım yaşar. duygulanım durumuna 
göre de davranış sergiler. bazen bu zincir duygu, düşünce, davranış yada davranış, duygu, 
düşünce olarak da gelişebilir. sonuçta davranışları, etkileyen bir düşünce boyutu vardır. 
insanlara tanrının bahşettiği en büyük güç ve yine bahşettiği en zayıf yön nedir biliyor 
musunuz? cevabı akıl’ dır. evet piçler buraya kadar sıkılmadan okuduysanız "sabır" denilen sikik durumu halletmiş oldunuz. şimdi size küçük bir teknik vericem. bu tekniği hiç bir yerde vermedim, bulamazsınız da zaten.

boş kağıt ile ödeme nasıl yapılır 

öncelikle neyden bahsettiğimi anlamanız için örnek bir video: http://www.youtube.com/watch?v=3vz_ytnln6w 

* bu işi yaparken herşeyden önce rahat olmanız birinci kuralınızdır. peki nasıl rahat olunur? şöyle örnek vereyim, ilk sikiş deneyiminizde çok çekingen olursunuz. 2. sikiş deneyiminizde böyledir, ve 3... ama bir süre sonra alışırsınız. yani bu deneyimler arttıkca, pratik yaptıkca rahat olmaya başlarsınız. aynı şekilde bu mentalism ve hipnoz etkinliklerinizde de rahat olmak, çok fazla denemeyle ve pratikle gelecektir.
*evet panpalar, şimdi herhangi bir dükkana girdiniz. yanınızda da kağıt 5 tl ve 5 tl boyutunda boş beyaz bir kağıt var. diyelimki 5 liraya sigara alcaksınız.(5 liraya nasıl alcaksanız artık o da ayrı tabi). sigayı satıcıdan istemeden önce kısa bir konuşma yapıcaksınız. örnek bir konuşma metini yazıcam. kendinize göre değiştirebilirsiniz. ama kelimeleri pek değiştirmeyin. çünkü yaptığımız iş zaten "kelimeler ile sihir" bir anlamda..

sen: kolay gelsin, yakınlarda beyaz veya kahverengi boya satan bi yer var mı?
satıcı: var. (burada ne söylediği önemli değil. var derse tarif ettirin. tarif etsin piç.)
sen: peki teşekkürler. bir tane, 5 tane... pardon beyaz değil de.. kusura bakmayın biraz yorgunum kafam karışık. 1 sigara alabilirmiyim? (bu cümleleri söylerken cüzdanızı karıştırın ve beyaz kağıdı göstermeyin asla. 5 tl'yi satıcının göreceği bir şekilde cüzdanın içinde tutun. satıcı sigarayı size doğru uzatırken beyaz kağıdı çıkarın ve "teşekkürler. unuttum da boya nerde satılıyordu?" diye sorun tekrar.)
beyaz kağıdı satıcıya verin. satıcı kağıdı farketmeyecek ve zihni boyacıyı tarif etmeye yönelecektir.
evet piçler işte bu kadar basit. biraz kelimeleri inceleyin. eminim bu ince noktaları farkedeceksinizdir. beyaz ve kahverengi boyanın, 5 tl ile beyaz kağıt arasındaki bağlantıyı da eminim farkedeceksinizdir. kolay gelsin panpalar

edit2: beyler bazıları "adam kopyalamış , yapıştırmış" gibi şeyler yazmış. tamamen kendi yazılarım. belki bilenlerde vardır beni. telekinezi, parapsikoloji ile ilgilenenler varsa eğer tabi. kendimi ifşa etmeden size yardımcı olmaya çalışıcam. lütfen anlayışlı olun. gerçekten burada sizin için , size yardımcı olabilecek, onayladığım ve kendi uyguladığım ve yazdığım teknikleri,yazıları paylaşıyorum sizinle. takip eden kişiler bir kaç hafta içinde başarılı olacaklar. hadi bakalım.. edit 2 gelecek..

edit2: şimdi gerçekten bir kaç deneme ile başarılı olabileceğiniz ilginç hipnoz tekniğini aktarıcam. 

gizli hipnoz ile kişiyi sabitlemekhareketsiz bırakmak 

istediğiniz kişiyi tek sözünüzle olduğu yerde kitleyip bırakacaksınız panpalarm. nasıl olcak? çok basit. şimdi kısa bir video var söylediğim şeyin ne olduğu ile ilgili

http://www.youtube.com/watch?v=1umy0xiej9a 

*öncelikle şunu söylemeliyim ki, bu tekniği uygularken gerçekten dikkatli olun. çünkü yürümede bozukluk, denge kaybı hatta felç olma ihtimali bile var. bu yüzden biraz dikkatli olun piçler.
*söylememiz gerek cümleler ne? kişiyle karşılaştığınızda ilk önce ayaklarına bakın. çok kısa bir süre bakın ve ardında da direk gözlerine odaklanın. karşınızdaki kişiye "bana bak!" dedikten sonra kısa bir göz göze temas olacak. işte tam bu 2 yada 1 saniyelik aralıkta söylemeniz gereken sihirli kelime "kımıldama". ardında kesintiye uğratmadan "kımıldama ve bacaklarını yere sabitle.". ilk verdiğiniz kımıldama komutu ile kişiye ön induksuyonu uyguluyorsunuz piçler. daha sonra söylediğiniz bütün cümleleri kontrol merkezi olan beyin kabul edecektir. 
*bakın işte burada aslında çok basit bir yöntem var. bunu kendi isteklerinize göre türetebilirsiniz panpalarım. olabildiğince anlaşılabilecek şekilde özet geçmeye çalışıyorum. zihin, cümleleriniz doğrultusunda hareket edecek. sadece, kırılma noktasını yakalamaya çalışın.

edit3: bilinçaltının temelinde bağlantı kurma vardır. öğrendikleriniz arasında bağlantı kurarsanız unutmazsınız. yani ne kadar çok bağlantı, o kadar çok zeka. kullanılan teknikler size bağlıdır aslında. yani her piç kendi tekniklerini oluşturabilir. 

karşınızdaki kişiye istediğinizi düşündürün manipulasyon 

bilinçaltında milyonlarca küçük kutular olduğunu düşünün. bu kutuların içinde ise demir tozları var. demir tozlarını da kelimeler, düşünceler olarak hayal edin. şimdi size bilinçaltından nasıl bilgi çekilebileceğini sorarsam ne cevap verirdiniz? tabi ki bize gerekli olan tek şey bir tane mıknatıs! mıknatısınız ise söyledikleriniz, kelimeleriniz, beden diliniz, düşüncelerinizdir. kullanmak çok zor değil. sadece biraz pratik gereklidir piçler. 

*örn: + bulutların rengi ne? 
- beyaz 
+ kar hangi renktir? 
- beyaz. 
+ peki inekler ne içer? 
- süt! 

elbette inekler süt değil, su içer yarraklarım. burada yaptığımız olayı inceleyelim. ilk iki cümlede kişinin 
bilinçaltından beyaz renkleri çektik. yani ona beyaz rengi düşündürdük. süt beyaz olduğu 
için ineklerin ne içtiğini sorduğumuzda da süt cevabını verecektir. 


*başka bir örnek: daha önce hiç gökyüzünde uçan bir kedi gördünüz mü? miyavlayan, parlak gözleriyle size bakan bir kedi hayal edin. hayal etmekte zorlamabilirsiniz. sadece bir kaç saniye düşünün... 

şimdi ise hemen aklınıza ilk gelen rengi düşünün. 

düşündüğünüz renk büyük olasılıkla maviydi. 

peki bunun nedeni ne? okuduğunuz metine tekrar bir göz atın 

bu yazı oldukça anlamsız. zaten zihninizin manipüle(yönlendirilme) edilebilmesi için ilk önce bilinçaltınızın yönlendirilmesi gerekir. zihninizin duvarı ilk aşama olan bilinç boş kalıyor. kelimeler, bilinçaltına etki eden düğmelerdir. metin içindeki bazı düğmeler; gökyüzü, kedi, miyav, parlak göz, zorlamabilirsiniz hayal... ve böylece de bu kelimeler, bilinçaltınızdaki mavi rengi açığa vuracaktır. bu ve bunun gibi örnekler çoğaltılabilir. nasıl çoğaltılabilir? tabiki sikerek değil. tekrar söylüyorum panpalar, bunları arttırmak size bağlı.

edit4: panpalar, iskambil kartlarını biliyorsunuz. bu kartlar ile genelde illuzyon yapılır. ama şimdi daha farklı bir şey anlatıcam. yakınınızda birileri varsa deneyebilirsiniz. özet geçicem

-- bilinçaltı kupa 4 seçer --

*şimdi bize tam olarak 4 tane iskambil kartı gerekli. peki ne bunlar?
1. http://www.tish-o.com.tr/...images/9268kupa10_200.png (kupa 10)
2. http://www.tish-o.com.tr/...simages/9218maca8_200.png (maça 8)
3. http://www.tish-o.com.tr/...simages/2482kupa4_200.png (kupa 4)
4. http://www.tish-o.com.tr/...ges/3408karopapaz_200.png (karo papaz)

elimizde bu kartlar var. dizilimi yukardan aşağıya 1,2,3,4 gibi olmalı. yani en sağda karo papaz, onun altında kupa 4, onun altında maça 8 ve kupa 10 şeklinde elinizde kartları açıp karşınızdakine gösterin. hemen, ilk aklına gelen bir kartı seçmesini isteyin. kartı aklında tutsun. "şimdi zihnini okuycam" gibi cümleler kurabilirsiniz etkilemek için. ve seçtiği kartı ona gösterin.. kupa 4

edit5: (bkz: bilinçaltı kontrol etmek ister misiniz/#79310313) -- para hangi elinde biliyorum -- 

edit6: (bkz: bilinçaltı kontrol etmek ister misiniz/#79345746) -- düşünce gücü ve bilinçaltı ile kendiliğinden gelişen kaslar --

edit8: (bkz: bilinçaltı kontrol etmek ister misiniz/#79383865) astral seyahat video

taklit edilmiş başlıklar gördüm ayrıca. özgün olun panpalarım

mentalist & parapsikolog : https://twitter.com/#!/korzaykocak

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder