26 Ekim 2014 Pazar

Bir amlıdan ilk kez amcık sikeceklere tavsiyeler

sikiş geçmişimde 3 erkeği milli yaptım, ne yalan, bununla övünürüm. zira milli yaptıklarım çok kaleye çok gol attılar, teşekkürleriyle bana bilahare defalarca söylediler. bir kadını amı ile onore etmek güzel bir davranış, onlar da sağolsun varolsunlar.

her insanda "ilk gecenin sıcaklığı" çok önemlidir. ilk denemesinde başarısız olan erkekler bunu hayatları boyunca taşırlar.

am sikmek el sikmeye benzemez. ama ne yapacağınızı biliyorsanız am sikmek, el sikmekten daha kolay ve zevklidir.

ilk amınızı sikmeden önce lütfen bu başlığımı takip edin. siz liseli kardeşlerime faydalı olacağını umuyorum.

kolay gelsin...
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:03 ~ 16:04)

inboxıma, "abla, 25 yaşına geldim hala am sikemedim. bunalımdayım" türü mailler geliyor ve haliyle bu panpalarıma üzülüyorum.

kesinlikle ilk sikişin tarihi yoktur. kendinizi asla şartlamayın. her am gibi sizin yarağınızın da bir kaderi vardır. sikişi kadere bırakın. günün birinde elbet yarağınız amcık ile tanışacak. "şu yaşıma geldim hala am sikemedim" derseniz yarağınız size küsebilir. unutmayın yaradılışın en şımarık ve kompleskli organı insan yarağıdır.
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:07 ~ 16:09)

nasıl kadere inanmak islamiyetin kuralı ise, yarağın kaderine inanmak da biyolojinin kuralıdır.

gaddar bir baba 25 yaşına gelmiş oğluna "hala bir iş bulamadın. evde bütün gün bilgisayar başındasın. ben senin yaşındayken taş taşır kendi paramı kazanır aileme yük olmazdım senin gibi" bik bik konuşur, kafa sikerse oğlan haliyle ya evden kaçar, ya babasını bıçaklar. bu yarağınız için de geçerlidir. allahın günü am am am am diye diye sonunda yarağınızı isyan ettirir, onu pert hale getirirsiniz.
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:13)
#150203758 :) :o :( paylaş /msj ?
amcığı gözünüzde öyle pek büyütmeyin. malum ulaşılmaz şeyler anlamlıdır, am da öyle.

artık sikeceğiniz kız ile öpüşme, koklaşma, dilleme dönemi geçmiş, o büyük gün gelip çatmış, yarağınız kızın amı ile tanışmaya hazırdır. onunla sikeşecek, pornolarda seyredip 31 çektiğiniz, arkadaş muhabbetlerinde üzerine destanlar yazılan amcığın içine yarağınız girecektir.

milli olmadan önce asla heyecanlanmayın, sakin olun, istanbul surlarına 3 hilalli bayrağı diken ulubatlı hasan, çananakkale savaşlarında 275 kiloluk top mermisini tek başına taşıyan seyit onbaşı, yedi düvelin amına koyan atatürkün torunlarısınız siz, bir amcıktan korkmanıza, onun küçük kara deliğini gözünüzde büyüttmeye hiç gerek yok. siz kiiii dedelerinizin genlerinizi taşıyorsunuz, amın amına korsunuz.
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:25 ~ 02.08.2014 03:18)

ilk defa am sikmede en büyük sorun yarağın doğru deliği bulmasıdır, zira am ile göt deliği arası 3cm mesafede.

çok önemli not: misyoner pozisyonunda, yani siz üstte kız altta iken, üstteki delik am, şayet kız domalmışsa alttaki delik amdır.

şayet kız da ilk olarak sikişecekse domalacağını zannetmiyorum, izmir kızları hariç. .
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:28 ~ 16:35)

ilk sikişinizi orospu ile yapmanızı pek tavsiye etmem. karı çekmiştir hapı ne bok dediğini yediğini bilmez, sizin kalbinizi kırabilir, yarağınızın psikolojinisini bozabilir.

şayer orospu ile ilki yaşamak istiyorsanız bunu açıkça orospunuza anlatın.

asla ve asla ilk am için kerhaneye gitmeyin. hayatınız boyunca beyninizi olumsuz etkiler.
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:33)

ilk sikiş için benim pozisyon fikrim misyoner. kadın altta, erkek üstte. klasik ama bence en duygusal ve en temassal bir pozisyon.

yarağınız elması çizecek kadar sert, kız bacaklarını 180 derece açmış, yıllarca aklınızda hayalinizde olan amcığa yarağınız girmek üzeredir. yarağınızı elinizle tutmadan amcığa girmesi olasıdır, ama bu tecrübe ister, ileriki sikişlerinize bırakın bu tekniği. siz en iyisi yarağınızı kökünden kavrayarak elinize alın üstten yarağınızın kafasını hafifçe ama karalı bir şekilde amcık dudaklarının arasına sokun, sanki sosisi ekmeğinin arasına sokar gibi. yavaş yavaş sikinizin kafasını aşağıya indirin. aniden bir delik hissedeceksiniz, ıslakmı ıslak, sıcakmı sıcak. işte orası. yavaşça kafasını sokun, öyle hardanak sokmayın, bu en sevdiğiniz yemeğin tadını almak için aceleci olmamak gibi bi şeydir.
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:43)

valla yazarken amım sulandı veya izmir çok sıcak
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:44)

ilk sikişinizi mümkünse götten yapmayın. daha ilk anda boka batmak gibi bi şey, büyük ihtimalle sikinizin ucunda domat kabuğu göreceksiniz, lan incide yazılanlar doğruymuş amk diyeceksiniz.
(bedavaya vermem ?, 01.08.2014 16:46)

devam ediyorum...

not: boxına gelen sorulaeı öelden cevaplayamıyorum. çok mail geliyor. sorularınızı burda sorun
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 03:21)

yarak tam amcık deliğine girmişti, orda kalmıştık.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 03:21)

yarağın kafasını amcığa soktuktan sonra biraz bekleyin. kızın amının nemlenme oranını kontrol edin. hemen köklemeyin, bunu sonraki sikişlerinizde yapabilirsiniz.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 03:22)

nasıl çok sevdiğiniz bir kurabiyeden ilk lokma alırsınız, onun muhteşem lezzeti ile damağınız diliniz mest olur, işte öyle bir şey... yarak ama girdikten sonra onun tadına bakın. 1-2 milimetrelik sokuş çıkarışlarla am iç dudağını yarak kafanızın kertiği ile sevin.

daha köklemediniz. bekleyin biraz daha. kurabiyenin tadına varın.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 03:24)

şimdi aşağıdaki teknik çok önemlidir. beni böyle siken erkekleri unutmam...

yarağın sadece kafası amcığa girdikten sonra ismet inönü taktiği uygulayın...

ismet inönü taktiği: ismet inönü çok temkinli bir adamdı. hem ekonomide hem siyasette 3 adım ileri 2 adım geri taktiğini uyguladı. yani sizde amcığa yarağınızı soktuktan sonra yavaşça amdan çıkarın ama kafası amdan çıkmasın. sonra 2-3 cm daha derine sokun tekrar biraz çıkarın, 2-3 cm daha sokun gene çıkarın.

artık köklemeye geldik...
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 03:28)

amcığı yarakla köklerken kadına en geniş teması sağlayın. şahsen en sevdiğim temas, misyoner pozisyonunda yarak amımdayken elleri ile göt loblarımı kavrayıp erkeğin beni kendine çekerken yarağın amcığımın köküne kadar girmesidir.

lan valla amım sulandı. bi dk. amıma peçete koycam.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 03:30)

devem ediyorum beyler.

özelden sorulara cevap vermiyorum.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 13:22)

ilk sikiş sırasında erkeğin siki kakmayabilir. bu çok doğaldır. işte burada kadının rolü çok önemli. sönük yarağa bakıp kahkaha da atabilir ki bu onun zaten iffetsiz olduğunu gösterir, kafanıza takmayın, veya "tmm cnm. olur böyle şeyler, sakin ol vs." diyebilir ve ilk sikiciyi rahatlatabilir.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 13:24)

size kadın olarak bi şey söyliyim... sikiş sırasında siki kakmayanlara ben çok gülüyorum. adama değil, o erkeklik destanları yazanlara. işte derim içimden, yarak işte bu, kakmayınca işemekten başka bi işe yaramayan bir boru.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 13:25)

italya ve meksikada ilk defa sikişecek erkekler için özel orospular vardır. bu hanımlar haydar dümenden daha çok amcık ve yarağın psikolojisini bilir. genelde yeniyetme sakalı bıyığı daha çıkmamış ergenlere açılış yaparlar.

ama türkiye namuslu bir toplum olduğu için böyle orospulara izin vermez. ergenler 31e devam ederler.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 13:28)

ilk defa sikşecek erkekler asla acele etmemelidir, zira malum acele işe şeytan karışır.

hemen "şu amcığa sokayım da olsun bitsin, milli olayım da gidip incide "milli oldum hüloğğğğğğ" başlığı açayım demeyin.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 13:31)

yarağın gözü var desem bana inanmazsınız ama gerçekten var. görmek için göze ihtiyaç yok ki. mesela yılanlar kördür ama her yere giderler, her şeyi hissederek görürler. yarak da bir yılandır. amın içine girince her şeyi görür, amın içini kilitorisin kıvamını, deliğin nefasetini.
(bedavaya vermem ?, 02.08.2014 13:33)

şayet ilk sikişiniz amdan değil götten olursa kesin prezervatif kullanın. yarağınızı göt deliğinden çıkardıktan sonra sikinizin boka bulanması sizi ilk etki olarak üzebilir ama sikiş sikiştir. genelde bakire kızlar götten verir, zarını kocasına saklamak için. ama kız izmirliyse nerden isterseniz o delikten sikin. izmirli kızların kıskanılmasına neden de temelde budur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder