26 Ekim 2014 Pazar

Hayatınızdan çıkarmanız gereken 10 madde

1.çevrenizdeki gereksiz laubali civik arkadaş/kankalariniz
2.bol yağli yiyecekler (ketçap&mayonez bu çok önemli , börek , kir pidesi , kavurma vs)
3.1 güne siğdirilmiş aylik 31 seanslari (artik günde 6 7 posta atmayacaksiniz en fazla 2)
4.gereksiz tüyleriniz (elmacik kemiğindeki ve kaş ortasindaki o gereksiz killari lazerle aldirin vücudunuz için olanlari bişekilde halledin)
5.asosyalleşmenize neden olacak oyun , site vb. şeyler (inci'ye gece gireceksiniz çünkü gececi tayfa has adamlardan oluşur)
6.utangaçlik "out" olgunluk & efendilik "in" (özellikle bayanlara karşi yavşak bir tavir değil olgun ve mütevazi bir tavir sergileyin)
7.(zevkler tartişilmaz ancak) hayatinizdan sikko müzikleri çikarip atin kalitesiz müzik dinlemeyin ayrica müzik dinlemeyin müzik olun.
8.biçimsiz yürüyüş şekilleri ve kambur duruş biçimi ; mutlaka dik yürüyeceksiniz spor salonuna gidin paraniz yoksa çikin koşun hiçbirini yapamiyorsaniz "asilacak bir demir bulun ve barfiks çekin"
9.sokakta kafede toplum içindeki o telefona gömülme alişkanliğinizdan vazgeçin ve etrafa bakin , face'de ergenlere bakarken hayatinizi değiştirecek kişiyi kaçirabilirsiniz.
10.saçma sapan mekanlara gidip ortam yapacağim ayağina kahve çay vb şeylere servet ödemekten vazgeçin ve asla kimseden otlanmayin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder