26 Ekim 2014 Pazar

Kadınların Bacak Arasında Uyanmak

uzun süre bir kadınla uyumayınca yada kavga edip barıştıktan sonra barışma sevişmelerinin sonunda yaparım genelde.

çünkü sürekli yapsan uzun süren aralardan sonra yaptığın kadar keyif verici olmaz rutine biner. ben rutinleri sevmem değişiklikler iyidir.

yorgun düşülen gecenin sonunda artık kendinin bile zor duyduğu bi ses tonuyla uyumadan önce son bir sohbet çabası. kız sırtüstü uzanmış altında sadece beyaz bir iç çamaşırı, altınızda hafif nemli bir çarşaf az önce sevişen vücutların üzerinden süzülüp karışmış ter damlaları ıslatmış çarşafı. kızın elinde bir sigara sütyenini giymeden giymiş tişörtünü üzerine cam açık hafif rüzgar esiyor ıslak vücudu üşümesin diye giymiş üzerini alelacele. yastık tam omuzlarının olduğu yerde kafası boşlukta kalmış hatunun elinde sigara kafasını yastıktan yatağa doğru sallamış gözleri boş boş beyaz tavana bakıyor.

sigarasını yakmış arada bir götürüyor ağzına uzun nefesler alıp bırakıyor dumanı fren yapmış otobüs gibi sesler çıkartıyor. senin söylediklerine cavep vermeye çalışıyor yorgun argın kısık bir sesle.

sense kızın bacaklarının arasına uzanmışsın sırtüstü kafanın arkası iki bacağın birleştiği yerde iç çamaşırının üzerinde. ellerini uzatmışsın kızın ayak bileklerinden tutuyorsun sonra yukarı doğru hareket ettirip sıcaklığını hissediyorsun. arada bir kızdırıyorsun sohbet ederken kız elini uzatıp seni anlından kendine doğru bastırıyor kızmış gibi yapıp. kadınlığının sıcaklığını içinde hissediyorsun tümüyle.

bacaklarını kapatıp bitiştiriyor yanaklarından bastırıyor baldırlarıyla. sonra dönüp bacaklardan küçük ısırıkla karışık öpücükler alıyorsun. kzın hoşuna gidiyor bacaklarını sağa sola sallıyor.

hafif krem kokulu bacağın sallanmasının etkisiyle yazın balkonda otururken yarım saatte bir esen kısacık rüzgarlar gibi içini serinletiyor.

ortalık sessiz az önce sevişirken çıkan çığlıklar nefes alıp vermeler periyodik duvara çarpan yatak sesi yok sanki başka yerdeydi o gürültüler. dev bir maçın 1 saat sonrası bir allahın kulunun kalmadığı stadyum gibi aynen biraz önce heycan gürültü hareket şimdi yerini derin bir sessizliğe bırakmış. oracıkta uyuya kalıyorsun.

kızda uyandırmaya kıyamayıp öylece uyuyor. hem o uyurken dizlerinin arasına yastık koyup uyuyanlardan sevmiyor dizlerinin birbirine dokunmasını. senin kafanın orada olması onun için iyi bişey yani.

sabah açıyorsun gözlerini dışarıdan gelen gürültüyle. sabah olmuş hayat yeniden başlamış. ellerini gerinmek için yukarı kaldırıyorsun birisi ellerini uzatıp ellerini tutuyor yukarıdan. vay amk rüya değilmiş bu sıcaklık yanaklarıma yapışan terli sıkı baldırlar ve sigaranın etkisiyle hafif gıcıklı bir kadın sana günaydın diyor. şimdi iyi bir seks güne iyi başlatır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder