26 Ekim 2014 Pazar

Türk kızları hakkında bilmeniz gerekenler

çağımızın vebası kezbanlardır. kezban denen akım yanlış anlaşıldığı gibi yalnızca türk kızına mahsus değildir, kezban kıro karıdır. evet karıdır çünkü kadınlık vasfı yoktur. kadın olabilmek için gerekli materyaller bedeninde mevcut olsa da ruhsal ve düşünce açısından kadın değil sadece karı olur, kezban olur. gel gelelim türk kezbanı olduğu gibi ; ingiliz kezbanı da vardır, rus kezbanı da vardır ancak konumuz global kezbanlar veya slav, sakson, iskandinav kezbanları değil tamamen türk kezbanlarıdır. 

öncelikle kezbanlarımız blackberry marka telefon kullanırlar, twitter biolarına "bbm : 383298392832" yazarak abazan kardeşlerimize açık bir kapı bırakırlar. keza kezbanlar bunu facebook'ta da yaparlar, "ne düşünüyorsun?" kısmına yine bbm zavazingosu yazarak hadiseye yeni bir çehre getirirler. bu kezbanlarımız twitter'da gözlemlediğim kadarıyla aynı şekilde bio kısımlarına facebook url adreslerini de koyuyorlar. temsili kezban örneği verirdim ancak şimdi şahıs ifşa etmekten hukuksal bir bok yemek istemiyorum. birazcık o civarlarda takıldıysanız bunları görmüşsünüzdür zaten. aynı kezban kardeşlerimiz yazın gelişini "deniz-kum-güneş" ve "@bodrum" yazarak kutlarlar. bak işte bunun için kaynak veririm : 

https://twitter.com/#!/search/deniz%20kum%20g%c3%bcne%c5%9f

https://twitter.com/#!/search/%40bodrum

kezbanların favori aktivitelerinden birisi sevgili yapınca tüm sosyal medya zavazingolarını kapatmak olur. hatta facebook'ta kişi listesi temizliğine giderler. hiçbir erkek istemezler, sanki lezbiyen bir profil ile takılmak isterler. çokça "sen kimsin bilader?" yazan kız gördüm. ulan bir kız neden böyle yazar? "ben doğuş, hayırdır?" desem de cevap olarak "ben sevgilisiyim, uza şimdi amq xd xd xd" şeklinde şeyler geliyor. amına kodumunun evladına bak hele. sanırsın karıyı elinden alacağım. he ben kezban olduğunu bilmiyordum kızın, iyi oluyor arada böyle şeyler, kimin özünde ne bok olduğunu görüyorsun o ayrı.

kezbanların ata sporu blog yazarlığıdır. tumblr amına koyayım? tumblr ne götüne mumyalanmış mısır firavunu soktuğumunun kezbanı? bu sikik blog sitesine üye olup cayır cayır yardırıyorlar. sikko sikko aforizmalar paylaşıp sonuna "küçük iskender, can yücel, özdemir asaf vs" yazarak bitirirler. saol kezban bilmiyorduk bu aforizmaları, sayende öğrendik. peki eline ne geçti amına koyayım? bir de bunlar ikiye ayrılıyorlar. birisi moda ikonu olan kezbanlar, diğeri ise film eleştirmeni olan kezbanlar. ortacı olanarı da var her telden çalıyorlar onlar, ne yardan ne serden vazgeçiyorlar. mesela ; çok beğendiği bir manzara fotoğrafını paylaşır bu kasa kezbanlar. olmadı buram buram ucuz romantizm kokan fotoğraflar koyarlar, temsili örnekler : 

http://www.highresolutionpics.info/wp-content/uploads/images/love-wallpaper-32.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-nahcygrt1yq/twl-fyu-6ei/aaaaaaaaaqg/2zslffxofr0/s1600/in-love-valentines-day-+pictures.jpg

sonrasında ise bir elbise veya ayakkabı fotoğrafı koyup "bunu istiormm =))" yazarlar. işin garibi bu yazdığını binlerce kişi beğenir, yorumlar gelir. bu ülkede en tehlikeli şey kezban amıdır, bir am uğruna yarab ne yiğitler heba oluyor. gel gelelim kezbanların bu aktiviteleri sıralamayla ve yazmayla bitmez. aşk acısı, hayata dair yaşadığı sıkıntılar, trafik, final dönemi zorlukları, hayatının anlamsızlığı gibi hiç değinilmemiş konularda adeta birer masterpiece yazarlar. yedikleri yemeğin veya yemeği istediği tatlının veya yemeğin fotoğrafını koyarlar. kezban sen ne sike dermansın? senin olayın ne amına koyim? vapurdan martıların fotoğrafını çek, yaşlı adam ve sümüklü çocuk fotoğrafı çek. üstüne bir de fotoşopla, o işlere de kucak aç. ahahaha. film eleştirmeni kezbana da birkaç çift laf edeyim. senden zaten bir adet var, ünlü falan hatta. "geçen matrix diye bir film izledim süperdi =))" diye bir twit atmıştı, şaka bile değildi ciddiydi. kendisini deşifre etmiyorum zaten muhtemelen biliyorsunuzdur. nerde yarrak kürek filmler var, bu kezbanlarımız onları izlerler ve sanki bir otoriteymiş gibi filmi eleştirirler. kullandıkları kelimelerin sıralı tam etiketi ; "çıtayı çok yükselttiler, harikulade bir yapım, underrated, şahaser, kitabı daha güzeldi, soundtrack'i candır." 'candır' ne lan? ağlayacağım sinirden amına koyim. adam filmde bir sigara yakıyor, 2 saat etrafı kesiyor. sonra bir karı geçiyor, onun götüne bakıyor, yürüyor eve gidiyor çok afedersiniz 31 falan çekiyor. böyle amcık bir filme "muhteşem bir eser, gerçekten insanlar sanattan anlamıyorlar. sürrealist bir çalışma... " gibi şeyler yazabiliyorlar. ah kezban, seni bir elime geçirsem yemin ediyorum 6 saat aralıksız seri bir şekilde tokatlayıp insanlığı korumak için büyük bir girişime başlayacağım.

gel gelelim bu kezbanlar ; facebook, tumblr ve twitter'da kesinlikle ama kesinlikle sevdiği filmden veya bir diziden kare (altyazılı olarak tabi) paylaşırlar. kezban belirteci, ayıracıdır bu. "turnusol" sıfatını kullanmıyorum, henüz entellik mertebesine erişemedim ama geçen yoldan geçen bir kediye faşist dedim, ilk adımımı attım. neyse konu bu değil, kezonun bu icraatına temsili 1-2 fotoğraf :

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/405620_175712355865084_1533435930_n.jpg
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/601726_446643698697230_1873847112_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/197777_445180238843576_1626645903_n.jpg

şeklinde örnekleri mevcuttur. hatta bu kezbanlar son zamanlarda azıtıp bu film ve dizi olayını geçip, okudukları kitabın bile fotoğrafını çekip paylaşır olmuşlar. amına koyayım sırf gösteriş için kitap okuyorlar, o iq ile kitap okuyup idrak etmeleri zaten imkansız. mesela ona da bir temsili örnek :

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s480x480/526699_10151009127517525_1693859087_n.jpg

bu kezbanların facebook profil fotoğrafları içinde muhakkak bir adet marla singer fotoğrafı vardır. ya şu ; http://www.kotusozluk.com/img/2010/11/marla-singer_5080.jpg ya da bu ; http://www.itusozluk.com/image/marla-singer_78932.jpg

keza bu kezbanlarımız ; eternal sunshine of the spotless mind, 500 days of summer, the notebook gibi filmlerden çeşitli sahneleri facebook fotoğrafları içinde arz-ı endam ettirirler.

http://1.bp.blogspot.com/-ur-9pj8wvvw/tlbbpyqt1yi/aaaaaaaabi8/fo9cw_zynoi/s1600/eternal%252bsunshine%252bof%252bthe%252bspotless%252bmind.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_mch1rz5cpay/tt21-3zwxoi/aaaaaaaabr4/mloxdyoabpy/s1600/eternal-sunshine-of-the-spotless-mind78150.jpg
http://nikkilou94.files.wordpress.com/2012/05/holly-gerry-3-ps-i-love-you-9313830-382-438.jpg
http://www.500days.com/wp-content/uploads/2009/07/500-days-of-summer-bench-tom.jpg
http://www.kotusozluk.com/img/2010/12/the-notebook_9273.jpg
http://media.tumblr.com/tumblr_lodudi7oeq1qkkvnz.jpg

bunlardan birisi kesin vardır. ayrıca bu kezbanlarımız kullandıkları makyaj malzemesi, ekseriyetle ojelerinin fotoğraflarını çekip koymaya bayılırlar. hususi ojeleri değil netten gördüğü ve sahip olmadığı, beğendiği ojeleri bilhassa kullanırlar.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lzfxc9cbb41qfyusqo1_500.jpg

topuklu ayakkabı fetişizmlerinden bahsetmiş miydim peki? 

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m03v34ff531qjzuqbo1_500.jpg

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m06dc2bmxr1r8rbv2o1_500.jpg

böyle oldschool ünlülerin siyah beyaz fotoğraflarını, sanki çok seviyorlarmış ve çok biliyorlarmış gibi paylaşarak entelizm hususuna el sallamalarına ne demeli? 

http://2.bp.blogspot.com/-9j6g5xv5ytc/tzgrkyftlni/aaaaaaaaaes/ek8onunwrvu/s1600/l-marilyn-monroe-05573ebd.jpg

http://1.bp.blogspot.com/_sbbk884jqa8/tavp17eqtmi/aaaaaaaageg/guchctcpvfy/s400/bob_dylan.jpg

http://2.bp.blogspot.com/-kk26hatfhhq/tt4lnkah9ni/aaaaaaaacsu/tibynrz2sm... 

http://1.bp.blogspot.com/-dfucaju7d9i/txcoszuwu0i/aaaaaaaabkg/cc63jhlfe6y/s1600/audrey-hepburn-20071110-336529.jpg

part 2: 

peki ya ünlü şarkıcı ve aktörlerin fotoğraflarını koyup altlarına "uff çok taş =(( ya siz johnny depp gerçeğiyle ne zaman yüzleşeceksiniz? ryan gosling candır =))" şeklinde şeyler yazmalarına hiç mi tanık olmadınız? ben bunları çekip çıkaran ebenin amına mançuku sokayım. bu böyle gitmez. hayır johnny depp'i isteyen karının adı merve, 1.60 boyunda 67 kilo. yazdan yaza epilasyon yapar, kol kılları wolverine ile yarışır. leş gibi kokar ancak kaslı maslı erkek ister, onun hayalini kurarlar. johnny depp isterler, küçük emrah bakışlı ryan gosling isterler bu merveler. aynı merveler sikko bir üniversitenin ondan da sikko bir bölümünde okurlar. hatta birçoğu üniversitede bile okumaz, okudukları üniversite üniversite bile değildir. tek dertleri bahar şenliğidir. ancak vize ve final dönemlerinde "off vizeler yhaa =(( necmettin hoca finalde çok kazık sormuş uff =((((" diye bik bik öter amcık ağızlı kaltaklar. zaten kezban, bir tek sınava sen giriyorsun amına kodumun yerinde. diğerleri insan değil. nedir lan bu acı çektiğini ve stres olduğunu etrafına bildirme merakı? nedir merve? olayın ne? 

kezbanlar "antidepresan" hapları bir karizma unsuru olarak görürler. antidepresan kullandıklarını her iki cümleden birinde vurgularlar. "yhaa lustral içiorm bn tmm mı =))" diye ortada estirir amına koduklarım. "prozac candır =))) prozac <3" yazmayı da ihmal etmezler. 

kezbanların %90'ı omzuna dövme yaptırırlar. fotoğraf çekerken askılık giyerler, askılıklarından arkaya doğru bir bakış atarak poz verirler. buradaki temel esas dövmeyi göstermektir. kollarına yaptırdıkları sikimsonik dövmeleri de kah sigara içerken, kah telefonla uğraşıyormuş gibi yaparlarken gösterirler. kesinlikle nargile dumanını çekip üfürürken bir adet fotoğrafları da mevcuttur. "çk ttlı çkmşsn cnmmmmssss =]]]]" diyor ve bu tattoo, pirsink vs olayını da bitiriyorum.

kezbanlar alkoliktirler. "abi dün ne içmişiz yeaaa... " temalı konuşmalarından geçilmez. cuma ve cumartesi asmalı mescit - küçükbeyoğlu güzargahında yardırırlar. 2 birada sarhoş olurlar, siktirmeye adam ararlar ancak aşk kadınıdırlar ve çok pis içerler. gel gelelim foursquare'den "check-in" yapmayı da ihmal etmezler. "asmalı mescit'te mojito keyfi =)))" yazarlar. büyük birer aristokratlar.

ciddi ilişkilerini noktaladıklarında veya ara verdiklerinde direkt piyasaya akarlar. hemen verecek birilerini ararlar. maksatları intikam, vakit geçirmek ve eski sevdiceği başka bedenlerde unutmaktır. bunların erkeği de meriç'tir. hatta bir şarkıda dediği gibi "belki birkaç beden önceydi ne olursun geri dön =(((" öyle miydi meriç?

kezbanlar espri konusunda da çığır insanlardır. ben hala devlet bahçeli'nin 40. yıl esprisini yapan, artiz ne arar la bazarda esprisini yapan kezbanlar gördüm. sene 2012 amına koyim. he tabi bu arada "olum bak git =))" esprileri de yapıyorlar, yhaaa inanılmas çhoq qomiqhlér xd xd

kezbanlar sikişe meraklı bir varlık türüdür. sikişten sonra mutlak suretle yanındaki adama "biz şimdi neyiz? neyiz? neyiz yani? biz şimdi sevgili miyiz?? =))" diye sormadan da yapamazlar. ama aşk kadınıdırlar. envai çeşit soşıl medya zavazingolarında kaslı erkek fotoğrafı paylaşıp "ya evlenebilir miyiz? =)))" diye şeyler yazar durur bu sik kafalılar. her yerde sikiştiğini ve cinselliğe objektif bir bakış açısı içinde bulunduklarını ima ederler, bunu da "ben özgür ruhlu ve özgürlük yanlısı bir insanım." tribiyle yansıtırlar. işte bu yüzden özgür değil de kezban oluyorlar. olay sikişmek değil olay insan olabilmek.

güzel bir şeyin illaki bokunu çıkarırlar kezbanlar. mesela geçen yıl game of thrones güzel bir diziydi, bu yıl kezbanlar yüzünden izleyemedim. "yhaa kalesi var yhaa off =)))" diye estirdi durdu amına koduklarım hatta "game of thrones'un kitabı çıkmış =)))" diyeni gördüm. eh babanın amına koyayım senin kezban.


son olarak, kezban ; 1.90 boyunda, fit vücutlu, akıl almaz yakışıklı, sarı saçlı ve mavi gözlü erkek ister. kezban'ın fiziksel özellikleri ve sıfatını betimlemeye gerek yok. daha çok şey yazılır bu husus üzerine, sabaha kadar konuşur örnekler de veririm hatta. ancak ben yazarken sıkıldım, bunaldım, sinir kat sayım yükseldi amına koyim. bunlar yapmaktan bıkmıyorlar. ne yazık ki bu tür karılar yüzünden, insan gibi olan ve gerçekten kadın olabilen kadın kalmadı. göremiyorum lan? yok. aseksüel olacağım böyle giderse bu götüne koyduğum kezbanları yüzünden.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder