26 Ekim 2014 Pazar

İlk buluşmada elleşme öpüşme

merhaba öncelikle özet şu ; türk kızı sikmek için değil sevişmek içindir. çünkü kızı patlatırsanız abisi , dayısı , kuzeni , babasıda sizin göt deliğinizin zarını patlatır.o yüzden eşcinsel olmak istemiyorsanız , acı biber yemiş basur türk erkeği gibi göt deliğiniz yansın istemiyorsanız bence bu yazıyı okumalısınız. şimdi eğer özet hoşuna gitti ve yüzünde hafif bir orospu cocugu mutluluğu belirdiyse yazıyı okumaya devam et.yok benim hoşuma gitmedi diyosan bu yazıyı okuma şimdi siktir git burdan liseli..

1 ) kızları çıldırtmakta önemli olan 3 şey ; 

*temiz ve kıyafetinize yakışan ayakkabılar 
**varsa iyi bir kol saati 
***ve tabiki en az 4-5 kız yada kadın onaylı iyi bir parfüm.
***mutlaka renk uyumu.
***ve kesinlikle sakalsız tüysüz bir yüz çünkü sakallar batar kızlar kaşınır orospudur bunlar sanki kendi bıyıkları yokmuş gibi huylanırlar.
***ve buluşmadan önce mutlaka sucuk gibi şeyler yemeyin mümkünse buluşmadan 20dk önce bir parça çikolata ağzınızı harika bir şeye çevirir.
2 ) kız hakkında konuşulucak ilk konular ; 

*kız hafif kiloluysa 'sen kilo mu verdin yanakların belirginleşmiş çok daha tatlı olmuş' gibi kızın götünü kaldıracak sözler sarf etmelisiniz.
**kız zayıfsa kilodan kaybediyorsanız 'saçların harika olmuş ' veya tırnakları ojeliyse ' ojelerin çok hoş olmuş ' gibi orospu cocugu bir cümle size +1 şuku kazandırabilir kızın gözünde.
***sizdede önemli olduğu gibi kızın parfümü mutlaka muhabbete girmeden önce sorulmalı ve konuşulmalı mümkünse sarılmadan önce örnek ; ' parfümün harikaymış gibi ağızdan kaçmışcasına söylenicek bir cümle kızın amını sulandırıp kıllarla birlikte o amı cacık yapar. 
***küpe kolye bileklik bu konulara deyinmek ; kızı süzdüğünüz , onu dikkate aldığınız , sizin için özene bözene amını götünü süslediğini size vermek için öldüğünü fark ettiğiniz anlamına gelir.
***buluşmadan önce ' seni seviyorum , sana aşığım , sana ölüyom ' gibi şeyler yazmayın sakın bunların yerine ' iyiki varsın , sana güvendikten sonra , hayata bile güvenmeye başladım ' ' keşke daha önce karşıma çıksaydın seni tanımak benim için o kadar mükemmel ki anlatamıyorum ' ' benim için çok değerlisin ' gibi cümleler kullanılması kızın içindeki orospu bir ahin ile ortaya çıkarır o artık sizin sex köleniz olmak için mükemmel bir faişe çırağıdır.

3) buluşma yeri ve davranışlarımız ; 
*buluşma yerimiz mutlaka her zamanki yerlerden biri olmamalı kız için değişik öyle puflar nargileler vb tarz yerler olmamalı.(özet; yiyişemezsiniz çimlerin üstünde herkesin içinde)
**buluşma yeri kapalı alan , çok serin olmamalı bu kızın göğüslerini sıcaktan dolayı açmamasını sağlar o yüzden sıcak olabilir biraz ( madem am sikiceniz yarım saat sıcağa dayanın biraz )
***ilk buluşma yerinde mutlaka önce kız oturmalı çünkü siz oturdunuz yarak gibi tamam hadi oturdunuz diyelim.2 koltuk olduğunu düşünün ya kız orospuluk yaparda karşınıza oturursa? kaldınız mı sik gibi ? ha kaldın mı orospu cocugu?o yüzden napcanız ? önce kızın oturmasını bekleyip. sonra mümkünse karşıdan bir yastık alıp kızın sırtına koyun ki önemsendiğini hissetsin orospumuz. sırtına yastığı koydunuz mu ? sonra yanına oturken saçların çok güzel kokuyor gibi bir cümle kızın amını devlet su işleri gibi sıvı akıcı bir hale sokabilir.
***herşey tamam kız geldi , loş ortam , harika giriş yaptık. yastık koyarken bile yakınlaştık. kızlar genelde meyve suyu içerler yada icetea gibi meşrubatlar.siz siz olun kıza cola kahve nescafe gibi şeyler içirin. kafein adamı dik tutar , enerji verir , heves verir , uyuşturmaz , kısacası sizinki çadır olur , onunda memeler asla sarkmaz dimdik ellenmeye hazır bir hamur gibi südyenin içinde yoğurulmayı bekler ellerinizden.
***siparişleri verirken ilk mutlaka kıza sorun ' tatlım ne içersin ' falan diye çünkü önemsenmek ister bizim orospular.

4) yakınlaşma ve sevişme bölümü ; 
*kıza sarılmada acele etmeye gerek yok ve en önemlisi sakın cep telefonunuz seslide olmasın ve titremesin böyle şeyler dikkat dağıtır.
**'saçında birşey mi var?' , 'saçların ne kadar hoş' gibi cümleler kızın saçlarına dokunmanız için iyi birer yalandır. kızlar saçlarıyla oynanılmasından çok haz alırlar. elleri saça attık oynuyoruz şimdi geçelim 3.ye aşşağıyı oku o.ç.
***saçlarını okşuyoruz ve arada yanağına dokunmak bizim için harika birer şuku olucaktır kızın gözünde ve saçını okşarken mutlaka kızın gözlerinin içine bakın.az önce ' sana aşığım ' ' seni seviyom ' gibi cümleler şuan işimize yarayablir eğer kız kesildi ve gözlerinize bakıyorsa ağzınızdan sadece şu cümle dökülmelidir ; ' sana aşık oldum galiba.. ' bunu söylerken ' vay amına koyim adamlar yapıyo abi uzayda sex vay amına koyim ' der gibi bir ses tonu ile söylemelisiniz şaşkın ve salakça.
***kız bu cümleden sonra utanır yada iyice yakın olur an bu andır artık orospumuzun dudakları bize aittir.
***hızlı yaklaşmayın başınızı hafifce sağ omzunuza doğru eğerseniz bizim orospu öpüşmek istediğinizi anlar ve oda bırakır artık kendini sıcakta eriyen asfalt gibi.
***öpüşmede ilk her zaman üst dudağı öpün başlangıçlar önemlidir. sakin olun onunda alt dudağı sizin olcak ama bizim orospu önce büyük zevkle başlamalı ki sonrada küçüğe ses çıkarmasın.o yüzden ilk siz üst dudağı öpün. öpüşmeye başladınız hafifce belinden tutabilirsiniz. sonra alt dudakta artık sizindir. yapışabildiğiniz kadar yapışın.
***öpebiliyorsanız kızı yanağı , boynu , kulak arkasına doğru olan bölümden hafif nefesinizin deyiceği şekil öpün ve kesinlikle salya sümük sevişmeyin orospu cocukları iğrençtir bu durum.

5) elleşme faslı ve tahrik ; 
*kızla öpüştük boynunda dudaklarımızı gezdirdik bi süre mola bu sürede kız artık sizindir ve az önce sipariş ettiğiniz kafein içeren o viagra olucak içeceklerden birer yudum alın.
**kızın arkasından sarılıp omzunuza yaslanık şekilde yanınızda oturmasını sağlayın. kafasını sağa çevirince direk dudak dudağa gelmelisiniz mantık bu.sarıldık. dudak sağdan direk dudağınıza geldi mi ? geldi oley süper. şimdi sol elinizle onu südyen bölgesinde sarın ama avuçlarınız göğüslerine gelmesin. sağ elinizlede kızın boynunda kolye varsa kolyesiyle oynayın.bu sırada öpüşmeye başlayın. başladıysanız.sağ elinizi hafif hafif kızın göğüslerine götürün ve dokunmaya başlayın.ses vermiyorsa sorun yok devam edin.ve elinizi kızın göğüslerine doğru sokun.tek engel südyen olucaktır. sorun yok şimdilik sadece ellicez. elinizle südyeni aralayıp kızın göğüslerine sahip olabilirsiniz.ve artık o sizin faişenizdir. elleşirken mutlaka öpüşün eğer konuşursanız kız utanır mutlaka çünkü o kaltağa yapıcak birşey kalmamış olur. öpüştük elleştik ceylanı ilk günden ürkütmeyin aferin. mission comlete. eğer göğüsleri ellediğinizde size ses çıkarıyorsa ; ' seni istiyorum ' ' lütfen artık sadece biz olduk ve bu bizim özelimiz olucak bana güvenmeni istiyorum ' gibi orospu cocugu kıvraklığında söylenmiş sözler sizin için idealdir.bir sonraki kısım ' (bkz: kızı eve atmak ve anal sex) ' yazımda görüşmek üzere emeğe saygı.

saygılar pichstar *** emeğe saygı ***

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder